Onze tweede competitiewedstrijd, uit tegen Dac Dedemsvaart. Een wedstrijd waar beide teams erg aan elkaar gewaagd waren. Helaas kon onze Sarina er niet bij zijn in verband met een operatie, maar ze heeft ons vanuit huis goed aangemoedigd!

We begonnen de eerste set met Iris Kooiker, Geanne Steenhuis, Lisa Bollemaat, Lotte Nooijen, Iris de Weerd, Céline van Drimmelen en natuurlijk onze libero Korien Heetebrij. Later kwam Eline Meijerink erin voor Iris Kooiker. Uiteindelijk kwam Iris Kooiker weer terug in het veld voor Eline Meijerink. Op het einde kwam Iris Dunnik nog voor Celine van Drimmelen in het veld. De eerste set was rommelig en dit resulteerde in 25-20 verlies.

We begonnen de tweede set met Iris Kooiker, Geanne Steenhuis, Lisa Bollemaat, Anne-Karlijn Schuurman, Iris de Weerd, Céline van Drimmelen en Korien Heetebrij. Hierin lieten we goed zien wat we zelf konden en werden mooie punten gescoord. Ook stond de blokkering goed en kwam de service pass goed bij de spelverdelers aan. We wonnen overtuigend met 14-25.

Daarna was het tijd voor de derde set. We startte de set met Iris Kooiker, Geanne Steenhuis, Lisa Bollemaat, Anne-Karlijn Schuurman, Iris de Weerd, Céline van Drimmelen en Korien Heetebrij. Later in de set werd Lisa Bollemaat gewisseld voor Iris Dunnik. Na de time-out kwam Lisa Bollemaat weer terug in het veld. Hierna deed coach Wim nog een paar wissels en werd Geanne gewisseld voor Iris Dunnik en kwam Lotte Nooijen binnen de lijnen voor Anne-Karlijn Schuurman. Ook kwam Eline nog het veld in voor Iris Kooiker. In set 3 konden we niet het goede spel van set 2 vasthouden en verloren we met 25-16.

Alles of niets in de vierde set. We begonnen deze set met Iris Kooiker, Geanne Steenhuis, Lisa Bollemaat, Iris de Weerd, Lotte Nooijen, Iris Dunnik en Korien Heetebrij. Later kwam Anne-Karlijn Schuurman er nog even voor Lotte Nooijen in. Het ging erg gelijk op, maar uiteindelijk won Flash met 20-25.

Toen was het tijd voor een vijfde set, beide teams waren gebrand om te winnen. We begonnen de vijfde set met dezelfde opstelling als hoe we in set 4 eindigden. Uiteindelijk sleepte Flash de winst eruit. We wonnen de vijfde set met 11-15 en daarmee hadden we de wedstrijd 2-3 gewonnen!

Tijd om weer goed te gaan trainen voor zaterdag. Zaterdag 19 oktober spelen we om 13.30 uur tegen Rouveen, kom ons aanmoedigen in de Spil in Nieuwleusen!!

Liefs,

Dames 2